Friday, March 30, 2012

τρία

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για την εθνική επέτειο, μία δημοσιογράφος προκάλεσε την προσοχή του.
Η δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Παπούλια πώς αισθάνεται που για πρώτη φορά ήταν απόντες από την παρέλαση οι ανάπηροι πολέμου.
Ο κ. Παπούλιας κοίταξε τη δημοσιογράφο και ήρθε σε αμηχανία, αφού κοντοστάθηκε λίγο, τελικά γύρισε την πλάτη του και δεν απάντησε.


Υγρασία. Μακροημέρευση. Επανάκτηση. Πλαστικά ποτά. Ζεστές μπύρες. Ψεύτικα οχυρωματικά έργα. Πληρωμένες διαφημίσεις για νεκρούς. Δηλώσεις με φόντο. Τέρατα. Ερημιά το βράδυ στους δρόμους. Κλειστά πάρτυ θεματικά. Σκούπες. Σφηνάκια νερό. Κέντρα συγκέντρωσης. Χορός με φιγούρες. Αναίρεση. Αυτοκατάργηση. Αυτοτραυματισμός. Ο καιρός άστατος το σαββατοκύριακο. Ζωή πληρωμένη. Περιχαράκωση. Υγρά μολυσμένα. Γραφεία μεγάλα. Σοβαρότητα. Ευχρηστία. Τσιμπούκια στο μπαρ. Πυροβολισμοί συναδέλφων. Εξυπηρέτηση. Επαναπροώθηση. Μου το 'χες πει θυμάμαι. Το πάρτυ αυτό θα θαφτεί. Κάτω απ'τα μπάζα της αισθητικής του.  

No comments: